Rana Blad tilbyr produksjon, rådgivning og distribusjon av kommersielt innhold som treffer, påvirker og har verdi for din målgruppe.

Noen huskeregler for å lykkes med markedskommunikasjon:


• Klar og tydelig profil
• Markedsstrategi og markedsplan – ambisjoner og utviklingsretning – hvordan nå dine markedsmål - hvem skal du nå – gjennom hvilken kanal – med hvilket budskap?
• Få budskapet ut med solid historiefortelling og delelig innhold
• Jobb smartere i sosiale medier

Vi i Rana Blads markedsavdeling brenner for kommunikasjon, markedsføring, godt innhold og design; og kan tilby rådgivning, produksjon og distribusjon. Ta kontakt, så kan vi fortelle mer.

Innholdsmarkedsføring

Vi hjelper deg å fortelle din historie slik at den treffer, engasjerer og påvirker målgruppen din. Innholdsmarkedsføring gir deg muligheten til å bli husket av potensielle kunder, slik at de oppsøker deg neste gang de trenger informasjon eller varer du kan tilby. Våre innholdsprodusenter har lang erfaring og vet hvor viktig en god tekst er. I prisen ligger også rådgivning og praktisk hjelp til å gi saken lenger levetid. Du kan velge å ha din egen frittstående artikkel eller være med i et eller flere av våre magasiner. Mange kunder setter pris på å presenteres i en kontekst. Våre magasiner finner du her.

Noen eksempler på frittstående artikler: 

Nordlysbad

XL-Bygg
Rød snø
Kunnskapsparken
Rede

Sosiale medier

Å lykkes i sosiale medier er viktig for de fleste bedrifter, og dette vil bli et enda viktigere konkurransefortrinn i framtida. Vi hjelper deg med å skape engasjement i sosiale medier og kan bistå på de viktigste områdene:

• Tilpassing av annonser som treffer riktig målgruppe gjennom riktig kanal
• Skreddersy konkurranser og kampanjer for din målgruppe
• Rådgivning – hvordan lykkes på sosiale medier
• Administrasjon av profiler/kontoer

Strategiarbeid

Hvem vil du nå? Hvordan skal du nå dem? Hvor når du dem? Vi vet hva som har nyhetsverdi og vi tilbyr strategiarbeid innen markedsføring til små og store kunder. Vi hjelper deg med planlegging, strategi og utforming av kommunikasjon, markedsføring og kampanjer. Vi hjelper deg å få mest mulig igjen for markedsbudsjettet enten du har et stort budsjett, eller et lite.

Distribusjon

Vi hjelper deg å nå ut til dine kunder uansett plattform, enten du når dem best i postkassa, på sosiale medier eller i våre kanaler:
Rana Blad: Til sammen 25.000 daglige lesere i avis, web og mobil.
Papiravis | E-avis | Digitalavis | ranablad.no

Kundemagasin

Vi gir ut en rekke kundemagasiner, både digitalt og på papir. Vi kan selge annonser, produsere tekster, filme, fotografere og distribuere.

Eksempel: #Helgeland Blå Vegen magasinet Heim til deg Bymagasinet Verketavisa Nattåpent Smeltedigelen BlåVegen-løpet