Ke så skjer?

Her kan du se de siste utgavene av våre magasiner samt lese om andre aktuelle tema. Ta kontakt
dersom du ønsker å annonsere hos oss.
Handle lokalt under koronakrisen.

Midt i koronakrisen deltar vi alle i en nasjonal dugnad. Mange bedrifter sliter, men vi kan fortsatt støtte dem.
#Helgeland
#Helgeland kom ut i januar 2019.

Magasinet er et samarbeid mellom Rana Blad, Helgelendingen, Brønnøysunds avis og Helgelands Blad. Magasinet vant prisen for beste publikasjon under Gallaria 24. januar 2020.
heimtildeg
Heim til deg kom ut i november 2019.

Heim til deg har fire utgivelser i året og er Rana Blad Marked sitt digitale magasin med fokus på bolig, interiør og livsstil. Med dette ønsker vi å glede, engasjere og inspirere.
Bymagasinet_ny
Bymagasinet kom ut i juli 2019.

Bymagasinet er et coffee table-magasin med lang levetid, hvor du finner nyttige, underholdende artikler og tips om det som skjer. Et magasin med mål om å bygge stolthet rundt det vi har å by på i Mo i Rana.
forside
Blå Vegen magasinet kom ut 19. februar 2020.

Dette magasinet har lange tradisjoner som bilag i Rana Blad. Det gis ut tre ganger i året, og forteller historier langs Blå Vegen fra Træna til Umeå. Her kan du få mange gode tips til opplevelser på neste ferie- eller helgetur.
Blåvegenløpet
Blåvegenløpet kom ut 27. mars 2019.

Blåvegenløpet er Nord-Norges største skifest gjennom 40 år, og en vinteropplevelse du ikke ønsker å gå glipp av. Her kan du lese aktuelle saker om løpet som i 2020 går av stabelen 4. april. Neste utgave av magasinet kommer 18. mars.
nattaapent
Nattåpent kom ut i november 2019.

Kvelds- eller nattåpent har lange tradisjoner i handelsstanden i Mo i Rana. I vårt bilag får du med deg hva som skjer under nattåpent i byen vår.
smeltedigelen
Smeltedigelen kom ut i september 2019.

Smeltedigelen er en musikkfestival i Mo i Rana, med et verdigrunnlag basert rundt fem punkter: Fest, internasjonalitet, identitet, dugnad og musikk. Festivalen avholdes hvert år i oktober, i 2020 er datoen 29.-31.
Verket19
Verket kom ut i juli 2019.

Verket er en musikkfestival som årlig arrangeres på Revelen i Mo i Rana, i naturskjønne omgivelser kun noen hundre meter fra Mo Industripark. I år arrangeres festivalen 28. og 29. august.
Hemnesjazz19
Hemnesjazz kom ut i juli 2019.

Hemnesjazz (etablert 1996) er en jazz- og bluesfestival som arrangeres årlig på Hemnesberget i Nordland, torsdag til søndag tidlig i august.

Les de siste utgavene av våre magasin her